Kerstconcert Jeugdkoor Spaarne & Haarlems Koor Lokaal

Jeugdkoor Spaarne brengt dit jaar een bijzonder kerstconcert. Ze gaat samen met het Haarlems Koor Lokaal het concert Look at World verzorgen, waarin ze naast de liederen ook afwisselend verhalen, gedichten en tekeningen voordragen.    

Voor dit kerstconcert op 12 december heeft het Jeugdkoor Spaarne met het Haarlems Koor Lokaal de handen in een geslagen om samen een afwisselend kerstprogramma voor te bereiden.

De kinderen van Jeugdkoor Spaarne gingen in gesprek met de volwassen zangers van Haarlems Koor Lokaal. Daar zijn mooie verhalen, gedichten en tekeningen uit gerold die een rode draad vormen in het concert Look at the world. 

Het concert wordt gegeven onder leiding van Remmert Velthuis en Marina Besselink, met medewerking van Dorus Funnekotter en Nicolaas Janssen op piano, gitaar en percussie.

———

Verhalenhuis, Van Egmontstraat 7, Haarlem-Noord

12 december: 13:45 uur tot 14:30 uur en 15:15 uur tot 16:00 uur

Toegang volwassenen: 11,50 (incl. koffie/thee), kinderen 8,- (incl. limonade)

Kaartjes verkrijgbaar via de website van Verhalenhuis

Open lesmiddag

Bron: Joris Carpay

Als de Coronamaatregelen het toelaten dan zullen we op 11 september 2021 een open lesmiddag in Hart in Haarlem organiseren. Iedereen is welkom met inachtneming van de 1,5 meter regelgeving.

Wil je komen kijken? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en Marina zoekt contact met je.
Een gratis proefles is ook altijd mogelijk.

Eindpresentatie in het Verhalenhuis

I’m gonna sing, sing, sing…

Op zaterdag 3 juli 2021 hebben we gelukkig het jaar samen kunnen afsluiten met een prachtig optreden van alle groepen en zangleerlingen van Jeugdkoor Spaarne. Voor het eerst weer voor publiek in het Verhalenhuis in Haarlem! De Kinderkoren, Jeugdkoor Spaarne+ en Zanggroep Spaarne werden daarbij enthousiast en vakkundig begeleid op piano, gitaar en percussie door Dorus Funnekotter en Nicolaas Janssen. Alle groepen zongen alleen en samen, een en-meerstemmige liedjes over de seizoenen, onzin en liefde. Sommige kinderen hadden mooie en vrolijke tekeningen gemaakt over de liedjes die levensgroot geprojecteerd werden op de muur. Iedereen was al vroeg in touw voor de generale repetitie om vervolgens volop te stralen voor een enthousiaste zaal.

“We’re gonna sing, sing, sing…

Kerstpresentatie 2020

Nog net op tijd, voordat alle zangdeuren weer dicht moesten, hebben wij de opnames voor onze kerstpresentatie kunnen maken. Op zondag 13 december 2020 kwamen drie verschillende groepen bij elkaar om in een paar uur samen de liedjes te zingen die ze afzonderlijk van elkaar hadden ingestudeerd. We hebben super veel plezier gehad, flink geoefend, getekend, gespeeld en gelachen. Heerlijk om dit samen te kunnen maken.

Ik wens je een hele fijne kerst, een hoopvol, inspirerend nieuw jaar met veel muziek! Veel kijk en luister plezier.

Tot in 2021!

Liefs, Marina

De lessen gaan weer starten!

Kom dinsdag 1 september 2020 naar de open lesmiddag in Hart. Alle groepen en nieuwe leden zijn welkom. Meld je aan via de website.
Er zijn nog plekken vrij…

@ Copyright Jeugdkoor Spaarne